Ingrid och Per-Olov berättar hur promenadscootern förenklar deras liv

Ingrid og Per-Olov fortæller, hvordan gå-scooteren forenkler deres liv


Med en Eloped bliver livet nemmere, sjovere og måske frem for alt – friere. Her fortæller Ingrid Forsberg og Per-Olov Karlinder, hvordan Eloped-løbescooteren forenkler og lysner deres liv.

I dag begrænser mange mennesker deres liv af forskellige årsager, måske fordi de har svært ved at gå lange strækninger eller fordi de ikke længere kan køre bil, eller mangler kørekort helt. Med en Eloped gå-scooter kan du både nemt og smidigt komme rundt og dermed kunne handle, tage på dejlige udflugter eller tage hunden med på en lang tur.

Sociale og lange hundeture

En af mange tilfredse kunder er Ingrid. Hun har en energisk hund, der godt kan lide at gå lange ture, men da Ingrid har en knæskade, har hun det svært med det. Hun har forsøgt at cykle for at komme i længere runder, men efter at hunden ved et uheld væltede hende én gang, så hun sig om efter nye muligheder. Da hendes datter, der har MS, købte en Eloped, indså Ingrid, at den også ville passe hende.

- Jeg købte først en City, men den passede ikke helt til mine behov, så jeg skiftede til en Elite. Nu går min datter og jeg to omgange sammen hver dag, hvilket er rigtig sjovt, mens hunden går sine ture.

Ingrid købte sin Eloped Elite Sport hos en forhandler i nærheden, og finder det trygt at vide, at Eloped kan yde service hurtigt og nemt, uanset hvor du bor. Indtil videre har hun dog kun haft brug for hjælp til en punktering.

- Jeg har kørt ind og fået det ordnet stort set på én gang, der har ikke været ventetider, siger hun. Opladning er heller ikke noget problem, da det kan klares hjemme i en almindelig stikkontakt.

- Jeg har en ledning, jeg har trukket ud til, hvor Elopeden er, så jeg kan lade op. Både jeg og min datter har hver en vedligeholdelsesoplader, forklarer hun.

Ingrid plejer at tage sin Eloped, når hun går tur med hunden, og når hun skal tømme skraldespandene. Det længste, hun har rejst, er kilometer hjem.

- Så skal den stakkels hund løbe undervejs hele vejen, siger hun og griner. Men hun går op på fodpladen, når hun bliver træt. Nogle gange ville hun hellere sidde der end at gå ved siden af.

Muligheden for at give hunden lange gåture er en af ​​de største fordele ved at købe Elopeden.

- Det føles så godt at komme ud med hunden på trods af min knæskade. Det er også rart at kunne pakke alle de nødvendige ting i pakkeboksen. Så er farven også fin, siger hun og slutter:
- Hvad kan jeg ellers sige? Det er bare vidunderligt.

Gør det nemmere at komme ud

En anden tilfreds ejer af en Eloped er Per-Olov Karlinder. Grunden til, at han valgte at få en, var primært hans alder, da han fylder 95 i år.

- Før cyklede jeg meget, men for et år siden begyndte det at føles lidt vaklende. Jeg havde også en bil, men jeg ved, at der kommer et tidspunkt, hvor man ikke kan se så godt, og så er det bedre at stoppe, før der sker noget. Men man skal have noget at flytte med, forklarer Per-Olov.

Han begyndte at se sig om efter alternativer og fandt Eloped.

- Efter at have fået prøvekørt en trehjulet model og en firehjulet, besluttede jeg mig for sidstnævnte i Eloped Quattro-modellen. Jeg har sjældent været så tilfreds med et køb og har haft meget brug af min Eloped, siger han.

Selv bruger han det ofte til at komme ud og dyrke en af ​​sine hovedinteresser, nemlig fotografering og film.

- Jeg bruger min Eloped til at komme afsted og filme. Har blandt andet kørt rundt i Malmø og ud til havnen for at se på og fotografere både. Jeg har selv haft en båd før, forklarer han og fortsætter:
- Så går jeg også på indkøb, og en klar fordel er, at jeg kan køre Elopeden i butikken. Flere fordele er, at den er komfortabel, har godt udsyn med lygterne tændt, at den er vedligeholdelsesfri og ikke mindst nem at køre.

Da vi interviewede Per-Olov, fik han også testet Eloped Quattro Sport, den seneste version af sin Eloped, som han var meget imponeret over.