Alf berättar om hur promenadscootern förändrat hans liv

Alf fortæller om, hvordan gå-scooteren ændrede hans liv


"Min Eloped giver mig mere frihed"

Vil du kunne gå, hvor du vil, når du vil, og samtidig færdes emissionsfrit på både gang- og cykelstier uden at kræve kørekort? Så er en Eloped måske det rigtige for dig.

I dag er der mange mennesker, der lever begrænset liv af forskellige årsager. Det kan være, at du ikke har et kørekort, eller at det er svært at gå lange ture. Men med en gå-scooter fra svenske Eloped er det muligt at komme lettere rundt end nogensinde. Med den er det nemt at shoppe, nyde skønne udflugter eller tage ud på lange hundetur.

Med en Eloped bliver livet nemmere, sjovere og måske frem for alt friere. Det kan Alf Jönsson skrive under på. En af grundene til, at Alf købte en Eloped, var, at han har lidt svært ved at gå og nemt bliver træt.

- Da jeg så Eloped, udfordrede jeg mig selv lidt og tog chancen for at købe en.

Større frihed i hverdagen

Han er meget glad for, at det var et køb. Det har givet ham meget større frihed, da han har nemmere ved at komme rundt og dermed kan se meget mere.

- Det er også rart, at jeg kan blive for mig selv og fotografere eller filme, når jeg vil.

Alf kan køre tæt på 10 miles med sin Eloped, da han har to batterier, hvilket giver ekstra frihed.

- Jeg plejer dog at køre den ned i butikken for at handle. Du kan også bruge den inde i butikken, hvilket er rart. Jeg plejer også at køre den når jeg skal i et større fællesskab eller lignende.

Vi spørger, om han bruger det året rundt.

- Ja, jeg regner med at bruge det hele året rundt, fordi det er så nemt at gå i butikken og så med det. Hvis det er koldt udenfor, skal du bare klæde dig lidt mere på.

Mere socialt liv

Han fortæller, at han nu om dage ofte møder andre mennesker, der gerne vil blive og snakke.

- Min sociale situation er generelt blevet bedre, siden jeg købte min Eloped. Det er blevet meget flottere og dejligere!

Mange af de mennesker, Alf møder, er nysgerrige på Elopeden og stiller spørgsmål til den. Flere har også fortalt os, at de selv overvejer at købe en.

- Så anbefaler jeg dem en Eloped på grund af den gode service og gode kundemodtagelse, og at man kan få service over hele Sverige.

Valget faldt på en Eloped Elite X Lithium

Alf har den firehjulede model Eloped Elite X Lithium.

- Jeg har altid ønsket mig en Eloped med fire hjul og ikke tre, så den her passede mig perfekt.

Alf fandt os efter at have set diverse annoncer, og en stor grund til, at det endte med at blive et køb, havde meget med serviceudbuddet at gøre.

- Det er meget nemt at komme i kontakt med Eloped, hvis jeg har brug for hjælp. Derudover er det svensk service, der kan fås uanset hvor i landet du bor, og du kan købe det i mange byer eller bestille hjem.

Sidst men ikke mindst spørger vi Alf, hvad han synes er det allerbedste ved hans gå-scooter.

- Det er, at jeg sidder stabilt, og får mere frihed, og at jeg kan komme overalt, og det er nemt at parkere, hvor jeg vil.