Ett friare liv med körkortsfri Elmopedbil

Et friere liv med en kørekortfri el-knallert


"Den frihed, der følger med Eloped X4e, er den absolut bedste"

Med en el-knallertbil fra Eloped bliver livet nemmere, sjovere og måske frem for alt friere – uden behov for et kørekort. Det kan Roland Månsson skrive under på.

Oplev glæden ved at bevæge sig frit med ELoped X4e, den kørekortfrie knallert, der er skræddersyet til seniorer, der søger et aktivt liv. Denne stilfulde og moderne knallert giver dig frihed til at udforske din by på dine præmisser - nemt og sikkert.

Vi har talt med Roland Månsson, som har haft sin Eloped X4e i et par måneder. Han fik et slagtilfælde for et par år siden, som gjorde ham lam i venstre side og mistede 75 procent af synet på højre øje. Det betød, at han ikke længere kunne køre sin almindelige bil.

- I foråret 2022 så jeg Eloped X4e hos en af ​​deres forhandlere og var meget opsat på at købe den. Det var en af ​​de mest overkommelige muligheder på markedet og havde de funktioner, jeg ledte efter. Så efter en flytning i september tog jeg springet, siger Roland.

- Jeg havde en cykel før, men så blev det for koldt udenfor, og så sad jeg bare indenfor, men ikke nu mere. Nu har jeg bilen og kører den til træning, lægebesøg og når jeg skal på indkøb. Det er så dejligt, når det er vinter og dårligt vejr, forklarer han.

En opladning vil tage dig langt

Hvis du fuldt oplader din Eloped X4e, vil opladningen tage dig omkring 80 kilometer, og når det er tid til at lade, kan du nemt gøre det i din sædvanlige stikkontakt eller i offentlige ladestandere med Elopeds smarte ladeadapter Ella . Takket være, at bilen er drevet af el, kan du nemt lade op, når og hvor du vil.

- Jeg lader lige udenfor huset, hvilket er meget praktisk, forklarer Roland. Han kører for det meste i sit nærområde og skal derfor ikke lade ret tit.

- Men om sommeren bliver det nok en længere runde ud til min hytte, som ligger omkring to timer væk.

Høj klasse service

Noget som vi hos Eloped fokuserer meget på er vores service, og ved at købe en el-knallert hos os får du ikke kun et produkt af højeste kvalitet, men også et bredt servicenetværk, der dækker hele landet. På den måde kan du få hjælp, hvor du bor, alt sammen for at sikre, at dit ejerskab bliver så sikkert og gnidningsløst som muligt.

- Jeg har haft nogle småting, der skulle ordnes, og det har virket 100 procent. Eloped er kommet næsten med det samme, hvilket jeg er meget tilfreds med, siger Roland.

For at gøre det om muligt endnu mere sikkert at eje et el-køretøj fra Eloped, tilbyder vi to års garanti på vores køretøjer og et års garanti på batterierne.

Øget frihed med Eloped X4e

Til sidst spørger vi Roland, hvem han anbefaler Eloped X4e til.

- Hvis du ikke længere må køre bil eller ikke har kørekort, anbefaler jeg virkelig at købe et. Det er det bedste, der er sket for mig i lang tid. Man kommer ud, og det er vigtigt i stedet for bare at sidde indenfor. Jeg er selv ret social og vil gerne snakke med folk for at få det bedre, siger han og slutter:

- I betragtning af, hvordan jeg har det, er den frihed, der følger med Eloped X4e, den absolut bedste. Det giver så meget frihed at køre med den!