Vores historie

OM ELOPED - designede elbiler

Siden starten i 2007 har vi hos Eloped i Malmø tilbudt elbiler, der er designet til at passe til svenske forhold, består af komponenter af høj kvalitet og giver en perfekt brugeroplevelse. Her kan du købe el-scootere og knallerter eller elbiler. Vores elbiler produceres af vores kvalitetssikrede leverandører på nogle af verdens største bilfabrikker.

flugtet designet i sverigerøg iso

Frihed for alle og bæredygtig fremtid

Et køretøj skaber frihed. Det kan handle om at kunne komme til købmanden på egen hånd eller nemt at pendle til og fra arbejdspladsen i storbyen. Samtidig stiger antallet af køretøjer med forbrændingsmotorer i verden i takt med industrialiseringen og øget levestandard. Derudover stiger urbaniseringen i verden eksponentielt, hvilket fører til forurenede og overfyldte byer. Elbiler som små og fleksible el-knallerter og elbiler er den brik, der kommer til at spille en afgørende rolle for at opnå et bæredygtigt og effektivt transportsystem i fremtiden.

Vi i de industrialiserede lande skal gå foran med et godt eksempel og vise, at elbiler virkelig fungerer i stor skala. Og ikke mindst, at de sparer dig tid og penge i det omfang, de udkonkurrerer traditionelle forbrændingsmotorer. Så vi hos Eloped har besluttet, at vi vil skabe frihed for alle, nu og i fremtiden, og vi er overbeviste om, at elbiler er den rigtige vej at gå. Ved konstant at stræbe efter at udvide vores produktportefølje inden for innovative og bæredygtige elbiler, kommer vi tættere på vores vision om at give frihed for alle. For alle aldre, uanset forhold, uanset behov. For nu og i fremtiden.

Frihed hele vejen

Så vi er overbeviste om, at elbiler er den rigtige vej at gå for at skabe frihed for alle. Men vi tager gerne et skridt videre for at skabe frihed hele vejen. Ved hjælp af en sikret og sikker forsyningskæde opnår vi produkter af høj kvalitet. Derudover tilbyder vi service når og hvor det passer dig bedst, sørger for reservedele til den dag du skal bruge dem og tilgængelighed for dig som kunde med et netværk af forhandlere rundt omkring i Sverige.

VORES FIRE BYGGEKLODE FOR ET BÆREDYGTIG LIVSTID VED BRUG AF ELEKTRISKE KØRETØJER:

1. Eget mærke

Alle produkter i vores sortiment sælges under vores eget stærke brand, Eloped. Derfor har vi høje krav til hele kæden fra producent til kunde. For at kunne tilbyde dig som kunde den kvalitet, du fortjener, sætter vi hos Eloped stort fokus på arbejdet med vores forsyningskæde. Vores elbiler produceres af leverandører på nogle af branchens største fabrikker og kvalitetssikres af os på stedet. Det foregår gennem vores eget indkøbskontor i Kina, hvor vi har to ansatte. Denne kvalitetssikring betyder, at du kan føle dig tryg, når du køber en elbil hos os.

2. Service & teknisk knowhow

Med mange års erfaring i branchen har Eloped etableret en stærk serviceorganisation for elbiler . Vi har vores egne veluddannede serviceteknikere på stedet i Malmø, og hvis du ønsker det, udfører vi også service på din hjemmeadresse. Det er også muligt at kontakte en af ​​vores forhandlere rundt om i Sverige for diverse servicesager. Alle reservedele er på vores lager i Malmø og leveringstiden vil derfor være normal post. Eloped arbejder på at etablere nye butikker rundt om i Sverige. Det gør vi dels for at komme tættere på dig som kunde, men også for et bæredygtigt samfund med mindre transport.

3. Smarte køretøjsløsninger

Et smartere transportmiddel! Eloped skaber frihed for alle gennem attraktive og bæredygtige elbiler for fremtiden. Vi tilbyder alt fra gå-scootere til bevægelseshæmmede til el-knallerter og el-cykler til dem, der er trætte af at sidde i kø på vej til arbejde. I takt med den industrielle udvikling er antallet af forbrændingsmotorer i verden steget. Dette har ført til forurening, der negativt påvirker vores verden og vores byer. Samtidig er trafikken steget i byerne, og fremkommeligheden med bil er begrænset. At købe en knallertbil hos Eloped er et smartere transportvalg, både for miljøet og for at spare tid.

4. Hjemlevering

Vi hos Eloped vil gerne kunne tilbyde dig lidt mere, når det kommer til service. Derfor tager vi det et skridt videre, når vi leverer dit køretøj. Udover standardlevering i emballage, kan du vælge at få dit el-køretøj leveret af vores dygtige serviceteknikere til din hjemmeadresse. Du vil derefter modtage dit elektriske køretøj færdigmonteret, fuldt opladet og træning i, hvordan du vedligeholder køretøjet.